Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Hobby   O perfumach   Angel, Nikos Sculpture, Boss Orange, Ke...

Angel, Nikos Sculpture, Boss Orange, Kenzo i inne

Autor: charade 04.02.10, 21:00
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Niektóre mogę sprzedać, a niektóre chcę tylko wymienić:

- Angel EDP, 25 ml. z ubytkiem kilku psików. Jest to gwiazdka stojąca, nie leżąca, z zestawu - 120 zł.

- Nikos Sculpture EDP, całe 50 ml. ubytek tylko na stestowanie. Z pudełkiem, a nawet folią - 80 zł.

- Boss Orange, zostało ok. 20/30 ml. Tylko za coś, co mi się bardzo spodoba

- Bvlgari EDT, ok. 70/100 ml., bez pudełka

- Kenzo Flower EDP, ok. 20/30 ml. z pudełkiem (raczej za coś co mi się bardzo spodoba, ale można kusić)

- Tresor EDP, pk. 20/50 ml., bez pudełka. Uwaga! Jest to stara (vintage ) wersja tego zapachu w szczupłej butelce. Kod toCU175. Zapach jest moim zdaniem w porządku, nic się nie zmienił

- Par Amour Tourjois ok. 20/50 ml. tester - 45 zł.

- Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot, ok. 10/50 ml.

- Escada Collection dekant, pojemność wyjściowa chyba 10 ml., a więc zostało pewnie jakieś 7 ml.

- Amethyst Fatale Oriflame 50 ml. - nieotwierane, zafoliowane. 45 zł.Doskonałe na prezent

Poszukiwane: Ricci Ricci, Lola Jacobsa, Very Irresistible, Gucci Rush, Brit EDP, ale nie tylko. Podane ceny zawierają już koszty przesyłki.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.