Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Hobby   O perfumach   www.perfumy-perfumeria.pl

www.perfumy-perfumeria.pl

Autor: jade.fox 13.03.06, 17:17
Ktoś kupował w tym sklepie?? www.perfumy-perfumeria.pl/
to czeska siec perfumerii,
znalazłam tam Les Belles Ricci w dobrej cenie, ponadto teraz jest jakaś
promocja i przesyłka jest darmowa!
Kusi mnie bardzo ale nie wiem czy to sprawdzone.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-237
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.