Bardzo proszę o ocenę czy te perfumy Armaniego Acqua di gio z aukcji podanej
niżej mogą być oryginalne?
Syn wczoraj kliknął trzy aukcje bez konsultacji ,z czego jedna była ewidentną
podróbą(już usunięta).Do tej drugiej mam wątpliwości,bo wczoraj poprosiłam
sprzedającego o podanie kodu i wysłanie realnych ,szczegółowych fotek ,na co
dostałam odpowiedż ,że to są realne fotki i zwykły kod kreskowy z opakowania.To
prawie potwierdziło moje przypuszczenia co do podróbki ale napisałam do
sprzedającego o jaki kod mi chodzi i jakie fotki.
Dostałam zdjęcia widoczne w linku poniżej.Jest tam wprawdzie widoczny jakiś
kod,ale porównywałam wygląd pudełek z innych aukcji i napisy są jednak inne.W
tytule aukcji jest napis :wkład,ale w opisie nie pisze nic o tym.Czy to może
dlatego napisy z pudełek się różnią?
W necie znalazłam ,ze wkłady są do ponownego napełniania,więc zawartość też
łatwiej podrobić.Jest to perfumeria internetowa ale z małą ilością komentarzy.
To ta aukcja:
www.allegro.pl/show_item.php?item=700593110
Zdjęcia :
www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=11453557&postcount=5