> Mnie namawiają ze względu na przebytego raka, chemię, operację etc.
> ale ja nie mam pracia na macicę (tak też im mówię).
I bardzo slusznie mowia. Boja sie, ze nastapi nawrot.
Kobiety Twojego pokroju zupelnie nie rozumia swiata. Dziecko jest JEDNA rzeczy jaka pozostawi po sobie 99.99% populacji. Zamierzasz byc drugim Galileuszem, Kopernikiem, Einsteinem itp. naukowcem o ktorym beda pamietac przyszle pokolenia, za setki lat?? Jesli o Tobie juz teraz nie slyszelismy, to z cala pewnoscia juz o Tobie nikt nie uslyszy..
Chcesz zeby Twoje zycia mialo sens, zeby nie bylo zmarnowane?
Osoba ktora nie chce dziecka, nawet w dluzszej perspektywie, rownie dobrze moze sie juz w tej chwili zabic, popelnic samobojstwo- i tak nie masz zadnego znaczenia dla swiata, spoleczenstwa i ludzkosci..
Z tego samego powodu rodzice homoseksualistow nie potrafia pogodzic sie z odmiennoscia swoich dzieci. Jest to calkowicie racjonalne zachowanie- chca by ich geny, ich DNA, przetrwalo na swiecie. Jedynak-gej to dla rodzica chyba gorsze niz smierc dziecka, na ktora nie moga miec wplywu..
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.