Gazeta.pl   Forum   Kobieta   Kobieta   Re: u¶wiadomiony stanik - ciasno mi...!

Re: u¶wiadomiony stanik - ciasno mi...!

Autor: moniakociara 29.06.11, 11:35
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
six_a napisała:

> ale nikt nie kupuje totalnie za luĽnego, to mit. ew. dawniej musiał kupować, bo
> nie było rozmiaru.

To nie mit. Pod biustem mam 70 cm (+/-1 cm, roznie wychodzi), kupuje 65, nigdy nie udało mi się upolowac scisłego stanika z obwodem 70, jak taki przymierzam to jest za luĽny. Juz po uswiadomieniu posprawdzalam moje wszystkie staniki, znalazłam takie co miały 85 pod biustem, czyli az 15 cm więcej niż obwód mojej klatki piersiowej!

Z brafitttingiem jest tak, ze nie mozna w 100% kierować się tym co jest napisane na jakiej¶ ulotce, stanik trzeba przymierzyć i zoabczyć co pasuje. Wiem, ze osoby, które maja taki obwód jak jak ja nosza staniki z obwodem 60, kiedys przymierzylam, zapiełam sie nawet, ale funkcjonowac w tym rady bym nie dała.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedĽ znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdĽ do: 1-100 101-111
(101-111)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby upro¶cić zarz±dzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane w±tki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±. Regulamin.