Gazeta.pl   Forum   Kobieta   Kobieta   Wzial mnie za materialistke i zerwal:)

Wzial mnie za materialistke i zerwal:)

Autor: onaonaona_3 15.02.12, 19:00
Ok powiedzcie dziewczyny co zrobilam nie tak. Wczoraj (fajny dzien) mialam 2 randke z fajnym chlopakiem. Wg mnie udana ale wg niego nie. Poznalismy sie na portalu randkowym. W rozmowach padly pytania o prace. On nie spytal gdzie pracuje, nie musial, wyszlo by przeciez tak i wczesniej czy pozniej. A ja spytalam z czystej ciekawosci "Czym sie zajmujesz" No i to pytanie ponoc mnie skreslilo w jego oczach . Nie odpowiedzial gdzie pracuje, wymigal sie zartem,ze ciekawska jestem.
Wczoraj jednak umowilismy sie i bylo fajnie, dopoki rozmowa nie zeszla na temat jego pracy. Nie spytalam drugi raz czym sie zajmuje, sam zaczal temat:" No..a pytalas wczesniej czym sie zajmuje , otoz.." I tutaj zaczal opowiadac o wlasnej firmie i troche na wyrost "chwalic" sie zarobkami, tak,ze nie wiedzialam jak zareagowac :)
No i dzisiaj chwile porozmawialismy na chacie.Okazalo sie,ze powiedzial swojej siostrze,ze poznal kogos fajnego czyli mnie i chcialby nas poznac. Ja rowniez powiedzialam mu,ze moja mama tez wie z kim sie spotkalam w Walentynki. No i wtedy on zaczal sie wypytywac co takiego swojej mamie o nim naopowiadalam. I sam dodal "Na pewni twoja mama pytala co robie, czym sie zajmuje itd"
Odpowiedzialam mu,ze owszem pytala ale juz nie pamietam o co.

Sluchajcie, czy ja mam paranoje czy gostek ma alergie na materialistki, czy zwykle spytanie faceta "Czym sie zajmuje" to pytanie "Ile zarabiasz" ?????
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.