Gazeta.pl   Forum   Kobieta   Kobieta   Rozstałam się z nim.

Rozstałam się z nim.

Autor: wymysle_jutro 28.08.09, 10:57
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Rozstałam się z kimś. Facet, który bez przerwy mówił, że kocha, że mu zależy, że jestem piękna, ale wysyłał sygnały, które według mojej interpretacji temu zaprzeczały.

Nie były to żadne ogromne rzeczy: krytykował mnie za rzeczy, które wynikały z różnic kulturowych, nie z tego, że ja coś robiłam źle, nie potrafił zrozumieć, że w tej chwili muszę dużo pracować, bo on akurat teraz nie musi, w ostatnich 2 tygodniach mieliśmy z powodu odległości tylko kontakt mailowy, chciałam raz z nim rozmawiać na skypie to musiał naszą 15minutową rozmowę 3 razy przerwać, żeby odpowiedzieć na ogłoszenie (szukał mieszkania), potem pytał czy może zadzwonić o 2:00, bo o tej porze wracał do domu, na co ja nie odpowiadałam, bo propozycję uważałam za żart. Faktem jest, że to ja przez ostatni tydzień nie odpowiadałam za często na jego maile, bo chociaż pisał, że kocha to miałam wrażenie, że jestem ostatnia w jego hierarchii ważności.

Napisałam mu, że był dla mnie bardzo ważny, ale jeśli nie mamy dla siebie czasu to to zakończmy.

Nie odpowiedział.

Zależało mi na nim, zastanawiam się czy nie przesadziłam?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.