Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Łódzkie   Piotrków Tryb.   Re: O.K. dajcie dziewczynie już ...

Re: O.K. dajcie dziewczynie już spokój...

Autor: realnymen 30.10.09, 22:14
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
No i widzisz: kwestia gustu.
Moim zdaniem Wojtysiak STARA SIĘ być zabawny, jednak mnie osobiście drażnią niektóre jego odzywki, czasami zdarza się, że komentarze dotyczące przysyłanych do radia SMS-ów są... delikatnie mówiąc: nie przemyślane.
Ale powtarzam - kwestia gustu słuchacza.
Co do wytycznych.
Oczywiście że nikt Jej nie każe opowiadać bzdur. Ale na pewno stara się być zabawna i interesująca w tym o czym mówi.
I tego zapewne oczekuje od Niej kierownictwo.
Co do naśladownictwa.
To oczywiste że młody (przynajmniej stażem) pracownik obserwuje swoich kolegów po fachu, starszych, (przynajmniej stażem) i stara się "wpaść w styl".
Ale... różnie to wychodzi...
Albo złe naśladownictwo, albo wzór do d..y.
Ale mnie to już wali. Wymieniłem w końcu radioodbiornik i zapewniam Was że Trójka, RMF FM, czy choćby nie przez wszystkich lubiana Zetka są dużo ciekawsze od Strefy.
Tak że wypadając z tematu, (nie będę już skazany na Strefę) - wykluczyłem się z dyskusji na temat Strefy.

No i dobrze. Pozdrawiam.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.