Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Łódzkie   Piotrków Tryb.   Tak będzie, gdy Senyszynowa krzy...

Tak będzie, gdy Senyszynowa krzyże pozdejmuje!

Autor: git-majonez 01.12.09, 21:48
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Towarzyszki i Towarzysze z Lewicy Piotrkowskiej!
Towarzysze emeryci Weterani Lewicy!
Towarzyszu Pułkowniku MO!
Towarzyszko Senyszynowa!
Łobywatele!

Dziś rozpisywać ja się nie będę. Piórko w d.u.p.ę i na wodę!

Ale niech ciemny lud wie, jak wkrótce cała Europa będzie wyglądała, kiedy europejskie lewactwo odetnie ją niedługo od korzeni chrześcijańskich, jej historycznego rodowodu, od tradycji europejskiej i wartości sięgających już trzeciego tysiąclecia.

Niestety, takoż samo wyglądać będzie Polska, od 1 grudnia 2009 roku jeden z regionów Jewropiejskowo Sojuza, w której towarzyszka Senyszynowa rwie się do zrywania krzyży i przeganiania z państwowych uroczystości księży z kropidłem, powabnie ujmując, że księża w Polsce to nie są święte krowy! Wielkie mi odkrycie! Przecież wymion nie mają!!!

P.S. Szwajcarzy w kwestii Polańskiego - przygłupy. Ale w kwestii zakazu budowy minaretów - okej!

Ad rem. Tak tu wkrótce będzie!!!

http://tiny.pl/hxp4r

blogs.tampabay.com/photo/2009/11/terrorism-thats-personal.html
--------------------------------------------------------------------
wyborcza.pl/1,75480,6657610,Baska__git_majonez.html
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.