majkel01 napisał:
Nie wiem o jakim usuniętym wpisie piszesz, bo nic takowego usunięte nie zostało.
Wszystko we wątku z ewentualnymi kandydatami jest jak było. Żeby kogoś o cos oskarżać najpierw trzeba mieć ku temu podstawy.
Bardzo przepraszam moderatora Majkela01, jak również osoby - potencjalnych kandydatów SLD do fotela prezydenta miasta oraz ich promotora, piotrkowskiego posła SLD, a także pana Szechtera z Agory, za niesłuszne oskarżenie o usunięcie z tego forum mojego wpisu dotyczącego ewentualnych kandydatów wraz z linkami do ich zdjęć.
Cofam swoje słowa. Pomyliłam się. Myślałam, że wpis ten dołączyłam do długachnego wątku "Komuna zdechła, ale Bolszewia ma się dobrze!"
Tymczasem dla tego tematu stworzyłam niepotrzebnie oddzielny wątek "Oto ewentualni kandydaci na prezydenta Piotrkowa!"
Na swoje usprawiedliwienie dodam jeszcze, że pomyłka ta zaszła także z powodu spożycia przed monitorem komputera zbyt dużej dawki "Żołądkowej Gorzkiej", ale musiałam się przecież jakoś ratować! Żołądek mnie rozbolał, jak przeczytałam, kto mógłby zostać następcą Krzysztofa I Pobożnego. Sorry.