wiadomo, że 5 godzin w tzw. podstawie programowej jest bezpłatne, pozostałe godziny płatne wg stawki ustalonej przez radę miasta czyli aktualnie 2,36zł za godzinę ponad podstawę.
Zakładając że podstawa jest od 7:30 do 12:30 A MOJE DZIECKO ZAPISANE JEST OD 7:30 DO 15:30....i w tych godzinach chodzi, nigdy nie przychodzi przed 7:30 i nigdy nie jest odbierane po 15:30, więc powinnam płacić za 3 godziny??? jednak Panie w dzienniku zaznaczają jak dziecko przychodzi i zliczają te godziny nie zaznaczając połówek, wszystko zaokrąglają do pełnej godziny. ja odbieram dziecko 15:15 to powinnam chyba płacić jako do 15:30 a mi zapisują że było obecne jako do 16 i płacić mam jako do godz 16. czy w waszych przedszkolach jest tak samo? jak można naliczać komuś opłatę do 16 skoro wtedy nie siedzi w przedszkolu, nie korzysta bo o 15:15 idzie do domu. Co ja mam zrobić???wy też tak płacicie?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.