Witam Was,
mam pytanie w kwestii opiekuna. Przyjęto mnie na studia dr, wymogiem nie była zgoda przyszłego opiekuna naukowego nad objęciem opieki, tylko projekt, średnia itp. W dniu rekrutacji dowiedziałam się, że prof. którego chciałam na opiekuna już nie pracuje na tym uniwersytecie (od tego roku akademickiego). Moje pytanie brzmi: czy możliwe jest abym robiła studia dr tu gdzie mnie przyjęto a opiekuna mieć z innej uczelni? Zależy mi na prof. , który niestety już nie pracuje na tym wydziale, ze względu na temat mojej przyszłej pracy, która pokrywa się z zainteresowaniami naukowymi profesora. Zanim zacznę z nim rozmowę, chciałabym wiedzieć jak to wygląda w kwestii formalnej. W regulaminie uczelni nie znalazłam odpowiedzi. A czytając podobne wątki na forum sama już do końca nie wiem.
Dzięki za ew. odpowiedzi.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.