Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Łódzkie   Sieradz   Poród w sieradzkim szpitalu

Poród w sieradzkim szpitalu

Autor: 0-ciezarowka 27.04.11, 11:18
Witam :)
jestem nową mieszkanką Sieradza i z uwagi na to nie mam zbyt wielu koleżanek które mogła bym zapytać o tematy które mnie interesują odnośnie sieradzkiego oddziału położniczego...wkrótce zostanę mamą i mam wiele pytań z tym związanych, może kobietki na tym forum mogły by mi pomóc i udzielić kilku odpowiedzi na ten temat:)
- Szkoła rodzenia- czy warto do niej chodzić? czy jest odpłatna? jak często są spotkania?
- Poród rodzinny- czy trzeba o nim informować wcześniej? ile kosztuje? czy nadal w cenę wchodzi osobny pokoik dla matki z dzieckiem po porodzie?( wiem że ostatnio był remont oddziału i podobno nie ma już sal ogólnych?)
- czy kobieta podczas porodu może rodzić w dogodnej dla siebie pozycji czy zostaje tylko fotel? a może poród w wodzie?
- nacięcie krocza- czy nadal jest stosowane u każdej rodzącej?
- znieczulenie zewnątrzoponowe - czy jest możliwe? ile kosztuje? (pytam bo słyszałam że trzeba mieć umówionego wcześniej anestezjologa i że wcale nie jest bezpłatne!tak jak powinno być na życzenie pacjentki)
- ogólne wrażenia,wspomnienia z porodu w sieradzkim szpitalu
- jak nie sieradzka porodówka to gdzie?( byle nie za daleko żebym zdążyła dojechać:)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.