Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Polonia   Kobieca Polonia   KP pomogla mi w najtrudniejszych ...

KP pomogla mi w najtrudniejszych czasach emigracji

Autor: bibi1 09.02.11, 21:22
kochane kobietysmile
asico,mulinko, asia.sthm,tamsin, gherarddottir i wiele innych,ktore otworzyly przede mna okno na swiat poza Polska
Dziekuje Wam za to,ze kilka lat temu dzieki Wam nie czulam sie samotna,choc czesto bylam sama,ze nauczylam sie od Was olewania niektorych rzeczy, zeby zycie bylo bardziej na luzie,ale najwazniejsza byla rodzina,ta ktora mam teraz,a nie w Polsce.
Tak dlugo nie pisalam na forum (wlasciwie zadnym),ze moze nawet mnie nie pamietacie.
Ale nie o to chodzi;ja o Was nigdy nie zapomnialam.To forum jest w moich ulubionych zakladkach odkad sie na nim pojawilam.
Tak czesto tu zagladam,bo to taki moj drugi dom,wirtualny,choc nie do konca.Wiecej dowiedzialam sie wtedy od Was niz z jakichkolwiek poradnikow.

A tak poza tym-bibisiowy-pamietacie?
-nadal jestesmy razem.W styczniu minelo 14 lat.
nadal mieszkamy w Holandii i juz sie raczej stad nie wyprowadzimy.

Przepraszam za taka prywate.Jednak nie darowalabym sobie,gdybym nie odezwala sie ani slowa.Jestescie mi naprawde bliskie.
Dziekuje Wam jeszcze raz za wsparcie,chociaz moze nawet w tamtych czasach nie wiedzialyscie jak bylo mi potrzebne.

bibi vel mamakubusia
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.