Gazeta.pl   Forum   Kultura   Star Trek   Będzie nowa seria Star Trek!

Będzie nowa seria Star Trek!

Autor: jedzoslaw 05.09.11, 01:12
Nareszcie. Jeszcze kilka miesięcy temu szukałem czegoś na ten temat i nie znalazłem. Googiel informował tylko o kolejnym filmie długometrażowym J.Abramsa, która to wiadomość nie zainteresowała mnie szczególnie. Ale oto właśnie dotarły do mnie wieści sprzed ponad tygodnia, że szykuje się całkiem nowa seria ST, która w przeciwieństwie do niewypału jakim był ENT (podobno niewypału- nie oglądałem, nie oceniam) oraz filmu J.Abramsa sprzed 2 lat będzie rozgrywał się w czasach po zakończeniu odysei kapitan Janeway. Zamiast cofać się w przeszłość będziemy więc oglądać dalsze dzieje Galaktyki. Liczę więc na niespodzianki w postaci ujrzenia w niektórych odcinkach starych znajomych oraz odniesienia do poprzednich serii. A oto garść linków:
www.slashfilm.com/david-foster-preparing-pitch-star-trek-series/
www.escapistmagazine.com/news/view/112576-New-Star-Trek-Series-Pitch-Approaches-Warp-Speed
www.escapistmagazine.com/news/view/112576-New-Star-Trek-Series-Pitch-Approaches-Warp-Speed
www.themarysue.com/david-foster-new-star-trek-series/
www.denofgeek.com/television/1029374/is_a_new_star_trek_tv_series_in_development.html
trekweb.com/articles/2011/08/22/Interview-Producer-Reveals-Proposed-New-Star-Trek-TV-Series-Concept-Details-New-Series-Idea-Has-Not-Yet-Been-Pitched-Officially-to-CBS.shtml
--
Smells like 90s
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.