Gazeta.pl   Forum   Kuchnia   Wino   Re: ja sie nie naprężam

Re: ja sie nie naprężam

Autor: alur 29.12.09, 16:56
Czy wobec tego grzeczna jest według Ciebie Twoja odpowiedź na moją recenzję konkretnego wina? W ogóle nie podjąłeś tematu rozmowy na temat win z Bordeaux nie starzonych długo w dębinie, wolałeś skupić się na "szaliku" i swojej urażonej dumie.

Nie ciągnąc tego bezsensownego wątku wypada mi wyłącznie wyrazić swoje ubolewanie, że nie zasługuję na zaszczyt wymiany z Tobą opinii na temat win. Z tego co zaobserwowałem po pobieżnej lekturze Twoich wypowiedzi na tym forum, niewiele tracę, bo o samych winach traktuje nie więcej niż 10% z nich. Za to widzę, że nie jako pierwszy zostałem przez Ciebie oceniony (nie wiem na jakiej podstawie), jako snob - czyżbyś leczył tu jakiś kompleks?

A na koniec radzę przemyślenie Twojego ostatniego zdania, bo chociaż sam nie pretenduję do miana wiedzącego lepiej, to właśnie z takimi ludźmi warto dyskutować - można się czegoś pożytecznego nauczyć, czego szczerze i bez ironii Ci życzę.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

SERWIS UGOTUJ.TO POLECA:

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.