Amnezja
Autor: Gość: 3-in-wine
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
25.12.09, 07:22
Mój drogi Zdzichu,
Podejrzewam, a moje podejrzenia graniczą z pewnością, iż niestety, ale cierpisz na chorobę popularnie określaną jako „amnezja” (podobnie jak Twój przyjaciel z „sąsiedniego” postu).
Nie dalej jak kilka postów wstecz, wyraźnie i jasno stwierdziłem, iż podaję link do mojej strony internetowej, ponieważ postępują w identyczny sposób tak deo, mwi, jak i równie szacowny, co profesjonalny żurnal Magazyn Wino, żeby na nich poprzestać. Nie widzę więc najmniejszego powodu, ani tym bardziej sensownego usprawiedliwienia, dlaczego miałbym być na tym forum dyskryminowany.
Właściwie jedynym logicznym wytłumaczeniem takiego postępowania, może być fakt, iż Forum GW Wino, zapragnął być liderem w procesie "odnowy" tego kraju i jego mieszkańców. "Odnowy" polegającej na powrocie do sprawdzonych wzorców równych i równiejszych z minionych czasów PRL-u czy PZPR-u, żeby nie zapomnieć o Głównym Urzędzie Kontroli Prasy i Widowisk (ul.Mysia 2, Wawa).
O ile miałoby tak być w istocie rzeczy, to rzeczywiście nie ma tutaj w ogóle dla mnie miejsca. Pozostawiam więc wolne pole adminom, moderatorom, typkom Twojego pokroju, gregorom, jankom, winniczkom, mkonwickim, maksiom, winershom, jadwigom, ggregom, gp-om i jakich tam jeszcze nicków nie wymyślisz. Żeby nie zapomnieć o równie szacownym, co profesjonalnym żurnalu Wino (nota bene: ciekawe kto z „miłośników wina” dostał od nich życzenia świąteczne, bo uczestnicy tego, największego w Polsce forum winiarskiego, chyba jeszcze tego nie doczekali, może w przyszłym roku.....).
Oddany Ci na wieki,
Adam Stankiewicz
PS: mam jeszcze ogromną prośbę, abyś ani Ty, ani Twój przyjaciel Gregor, nie martwili się tak bardzo, iż lubię pisać moje opracowania kiedy ranne wstają zorze, bowiem jest to jedyny moment kiedy jest zupełna cisza i spokój w domu. A propos, osobiście wolę spędzać Wigilię w gronie rodzinnym, niż przed ekranem monitora. Czy Twoja rodzina, ma Ciebie równie dość jak większość uczestników tego Forum, tak, iż nie postało Ci nic innego jak tylko wypisywanie swoich paszkwili w ten jedyny i niepowtarzalny wieczór ?