Gazeta.pl   Forum   Kuchnia   Wino   3 pytania bez odpowiedzi

3 pytania bez odpowiedzi

Autor: Gość: 3-in-wine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 03:53
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Zrazu wydawać by się mogło, mój drogi Turysto, iż skoro zabierasz głos na tym Forum, to jesteś już na tyle dorosłym, żeby samemu się zorientować, iż skoro się milczy, to się nie krzyczy.

To jest jednak Twój problem, a nie mój.
Na całe szczęście.

Milczę natomiast dlatego, iż czekam [i to chyba nie tylko ja sam na tym Forum] na odpowiedzi Zastępcy Redaktora Naczelnego Redakcji na 3 pytania jakie mu onegdaj zadałem.

Żeby być do końca precyzyjnym, to rzeczone pytania zadałem w dniu 25/12/2009 i powtórzyłem w dniu 27/12/2009 jak następuje:

>Nie powinniśmy jednak chyba również zapominać o fakcie, iż red.W.Bońkowski nie
udzielił odpowiedzi na trzy [w miarę] zasadnicze pytania. Pierwsze z nich to,

czy kiedy opracowywałem moją nową stronę "Weekendy w winnicach" [2 lata temu],
to miałem wówczas jego zgodę na cytowanie materiałów z Win Europy, czy
też jej nie miałem ?

Kolejne pytanie brzmiało,

czy kiedy już zakończyłem budowę strony i jej opisy "turystyczne", oraz zacząłem pisać moje
felietony o kulturze wina, to ZAWSZE, w stopce rzeczonych artykułów umieszczałem
rzetelną i precyzyjną informację z jakich źródeł korzystałem, czy też nie
przekazywałem takowej informacji ?

I ostatnie brzmiało

czy prawdą jest, iż kiedy Panowie BB skontaktowali się ze mną i zwrócili mi uwagę, iż
powinienem takie informacje zamieszczać nie w stopce, ale w treści artykułu, od razu ich za
moje niedopatrzenie przeprosiłem i również od razu zacząłem się do tego
>stosować, czy też tak nie uczyniłem ?

Dodam, iż [dla ułatwienia] prosiłem o udzielenie najkrótszych z możliwych odpowiedzi, a więc TAK, albo NIE, a nie obudowywania swojej wypowiedzi barokowymi treściami, które tak dobrze znamy z szeregu żurnali, a w szczególności jednego z nich.

Nie wiem czy jesteś świadom tego faktu, mój drogi Turysto, iż od tego czasu minęły święta, minął Nowy Rok, ani chybi nadejdzie Wielkanoc, a tu cisza jak makiem zasiał.

Osobiście przyznaję, iż ten znamienny brak odpowiedzi jest sam w sobie odpowiedzią.

Należy również żałować, iż nie zauważyłeś, mój drogi Turysto, że nigdy nie krzyczę, ani nie chowam głowy w piasek. W przeciwieństwie do szeregu innych uczestników tego cyrku.

Że powtórzę: to jest ich problem, a nie mój.

Na całe szczęście.

Pozdrawiam Cię równie gorąco, co serdecznie

3-in-wine

skutecznie chroń dzieci i młodzież przed plagą pijaństwa i alkoholizmu – naucz je kultury wina
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

SERWIS UGOTUJ.TO POLECA:

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.