Gazeta.pl   Forum   Kuchnia   Wino   Re: adam nikt ci odpowiadał nie będzie

Re: adam nikt ci odpowiadał nie będzie

Autor: Gość: 3-in-wine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 11:38
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Mylisz się i to grubo.

Zostałem tutaj pomówiony o kłamstwo, kradzież i plagiatowanie.

WSZYSTKO jest nieprawdą.

Jak sądzisz dlaczego redaktor nie odpowiada ?

Znalazł przecież dostatecznie dużo swojego cennego czasu żeby grzebać w tekstach sprzed dwóch lat. Natomiast kiedy tylko wyszperał tekst aktualny, to, nie przymierzając, trafił jak kulą w płot :)

Przytoczył bowiem jako koronny dowód mojego rzekomego "plagiatowania" artykuł pt. DOBRE RADY BURGUNDZKIEGO ENOLOGA, w którym to jasno i wyraźnie piszę, iż materiał jest oparty na wypowiedziach Didier Monchovet, mojego burgundzkiego bardzo dobrego znajomego. A więc na moich spotkaniach z nim, jak też (a może przede wszystkim) na jego stronie internetowej.

Jedyny "konkret" jaki pozwolił sobie przytoczyć Redaktor to to, iż nie przetłumaczyłem jednego słowa ze strony Didier'a.

Cyrk, jak Bozie kocham.

To mniej więcej tak jakbym przeprowadził wywiad z Tobą, i został oskarżony przez Redaktora o plagiat, bowiem nie podałem, iż źródłem informacji jesteś TY sam.

Kpisz czy o drogę pytasz ?

Nie ulega tutaj ŻADNEJ wątpliwości, iż:

brak odpowiedzi jest odpowiedzią !

Pozdrawiam

3-in-wine

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

SERWIS UGOTUJ.TO POLECA:

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.