Vernaccia - Toskani Dodaj do ulubionych


Witam ,
Wybieram sie do miejscowości będącej stolicą tego białego wina (Vernaccia di San Gimignano) - San Gimingnano. Mam pytanie do znawców : Do jakiego wloskiego dania najlepiej próbować to wino ? Czy jak podpowiada zdrowy rozsądek - pasty i łagodne sery (jakie?) czy coś innego ?
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Zadaj pytanie na Forum

Za darmo

Na każdy temat

Tysiącom użytkowników

Zapytaj

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.