sstar napisał:
> na czacie:
www.sstarwines.pl/konkurs/node/69
>
> pzdr, star
>
www.sstarwines.pl
Z należytą atencją przeczytałem cały tekst pn.:
W najbliższy wtorek 9 II gościć będziemy o 20:00 Sławomira Chrzczonowicza, dla którego wina francuskie nie mają tajemnic. W poniedziałek 8 II zaprezentował swe ulubione wina w Vinaresie na Bednarskiej. Sławomir Chrzczonowicz jest autorem zaprzyjaźnionego portalu Winomania.pl, na którym pisuje także znany Wam ze Sstarwines Rurale.
Dowiedziałem się, iż niekwestionowana gwiazda rzeczonego spektaklu [sch], jest aptekarzem, i że nie lubi szampana.
Przyznaję, iż jest to zgodne z pierwszą moją impresją, jaką sobie wyrobiłem o osobniku.
Pozdrawiam, jak zawsze serdecznie,
3-in-wine
ps: o ile by któryś z czytelników [czy tez czytelniczek], nie był tego pewien, to spieszę donieść, iż wypowiedź:
sstar: Znaczy, że pytam o Twoje doświadczenia zawodowe lub nie związane z winem.
sch: Prowadzenuie degustacji i szkoleń. Scenariusz do wspomnianego juz filmu, konsultacje w wydawnictwach - kiedś Hachette, teraz Olesiejuk. Jury w międzynarodowych konkursach parę razy. Własny Portal internetowy - Winomania, doradztwo w/s ogferty dla róznych firm. teraz pisze książke a także kawałek pzrewodnika po Korsyce dla Pascala
Wcale nie jest żadnym tam spamem.
Broń Panie Boże.
"To" się nazywa "propagowaniem" kultury wina.
W Polsce zresztą. LOL.