Gazeta.pl   Forum   Kuchnia   Wino   Re: Sławomir Chrzczonowicz czyli teraz Francja

Re: Sławomir Chrzczonowicz czyli teraz Francja

Autor: Gość: 3-in-wine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 08:35
sstar napisał:

> na czacie: www.sstarwines.pl/konkurs/node/69
>
> pzdr, star

> www.sstarwines.pl

Z należytą atencją przeczytałem cały tekst pn.: W najbliższy wtorek 9 II gościć będziemy o 20:00 Sławomira Chrzczonowicza, dla którego wina francuskie nie mają tajemnic. W poniedziałek 8 II zaprezentował swe ulubione wina w Vinaresie na Bednarskiej. Sławomir Chrzczonowicz jest autorem zaprzyjaźnionego portalu Winomania.pl, na którym pisuje także znany Wam ze Sstarwines Rurale.

Dowiedziałem się, iż niekwestionowana gwiazda rzeczonego spektaklu [sch], jest aptekarzem, i że nie lubi szampana.

Przyznaję, iż jest to zgodne z pierwszą moją impresją, jaką sobie wyrobiłem o osobniku.

Pozdrawiam, jak zawsze serdecznie,

3-in-wine

ps: o ile by któryś z czytelników [czy tez czytelniczek], nie był tego pewien, to spieszę donieść, iż wypowiedź:

sstar: Znaczy, że pytam o Twoje doświadczenia zawodowe lub nie związane z winem.
sch: Prowadzenuie degustacji i szkoleń. Scenariusz do wspomnianego juz filmu, konsultacje w wydawnictwach - kiedś Hachette, teraz Olesiejuk. Jury w międzynarodowych konkursach parę razy. Własny Portal internetowy - Winomania, doradztwo w/s ogferty dla róznych firm. teraz pisze książke a także kawałek pzrewodnika po Korsyce dla Pascala

Wcale nie jest żadnym tam spamem.
Broń Panie Boże.
"To" się nazywa "propagowaniem" kultury wina.
W Polsce zresztą. LOL.

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-153
(101-153)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

SERWIS UGOTUJ.TO POLECA:

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.