Gazeta.pl   Forum   Na emigracji   Życie na Wyspach   child benefit - jak długo czekać?

child benefit - jak długo czekać?

Autor: Gość: anuśka IP: *.ip.netia.com.pl 05.07.11, 13:33
Mąż, który prawie 2 lata przebywa w UK w listopadzie ubiegłego roku złożył dokumenty, aby otrzymać zasiłek na dziecko przebywające ze mną w Polsce. Do tej pory nie otrzymał żadnej odpowiedzi. W związku z tym mam pytanie - jak długo czeka się na jakąkolwiek odpowiedź? Jakie są szanse, że zasiłek otrzymamy? On pracuje tam legalnie, ma stałe miejsce zatrudnienia od 1,5 roku. Ja mieszkam z dzieckiem w POlsce, zasiłku nie pobieram. Wszelkie niezbędne dokumenty złożył mąż. Czy można to jakoś przyspieszyć? Czy otrzymam zaległe pieniądze od listopada czy będą wypłacane na bieżąco jeśli wogóle będą? Czy jest szansa, aby zasiłek był przelewany na moje polskie konto walutowe w funtach?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.