Zapisac sie do Trade Union GMB jest to najgorsza decyzja jak czlowiekowi moze sie przdarzyc nie pomagaja a wrecz szkodza.Za to,ze poszedlem do Zwiazku zawodowego GMB z poparciem dla kolegi stracilem prace.Odmowili mi pomocy chociaz mieli obowiazek mi pomoc.Obecnie moja sprawa jest w Court of Appeal.Prosze o kontakt na emaila lub na telefon.Moj numer 07985284791.
Pozdrawiam.
Marian Lukasik
Witam,
Gdyby byly problemy z otwarciem artykulu prosze wpisac w google.
Londynczycy temat nadal aktualny.
Pozdrawiam.
Marian Lukasik.
Ocena: 4 2 Jestem bohaterem tego artykulu ciesze sie,ze ukazal sie i licze na
odzew spoleczny i ewentualnie na pomoc.
Gwoli scislosci chcialbym dodac garsc szczegolow.
Sprawa zakonczyla sie juz na terenie Wielkiej Brytanii w Sadzie Najwyzszym (Court of Appeal)-wyczerpalem wszystkie dostepne srodki prawne i bede
odwolywal sie do Miedzynarodowego Trybunalu Praw Czlowieka w Strasburgu
gdyz naruszone zostaly wielokrotnie moje prawa czlowieka
Chcialbym,dodac ze bardzo negatywna role w tym procesie odegral Dr Jacek
Krawczyk(Talikowski) kiedy byl moim przedstawicielem w Sadzie Pracy(Employment Trybunal) w Watford. Nie informujac mnie o tym wycofal niesluszne zwolnienie(ufair dismissial)oraz przygotowywal dokumenty do Employment Appeal Tribunal w ten sposob,ze nie pozalanczal potrzebnych dokumentow i nie wyslal w wyroku podpisu sedziego.Za swoja prace zainkasowal kwote 2050 funtow szterlingow(mam na to pokwitowania)a dzialal na moja szkode.
Byl zainteresowany ta sprawa tak dlugo jak nie dostal wszystkich pieniedzy-potem sprawa go juz nie interesowala, w Employment Appeal Tribunal i w Sadzie Najwyzszym (High Court) musialem musialem wystepowac juz sam.
Sedzia w Sadzie Najwyzszym odrzucil sprawe bo zostala wycofana przez mojego reprezentanta kiedy ja nie bylem obecny w sadzie z powodu mojego stanu zdrowia.
To nie ja narobilem bledow a ja musze za nie placic
Po to sie bierze adwokata aby pomagal a nie szkodzil a co Dr Jacek Krawczyk robil wielokrotnie w mojej i innych klientow sprawach.
Mimo tego,ze pracodawca mnie skrzywdzil i powinienem wygrac sprawe juz w
najnizszej instancji Zwiazek GMB odmowil mi jakiejkolwiek pomocy
Z braku pienidzy i braku prawnego wsparcia ze strony zwiazkow zawodowych
zmuszony bylem skorzystac z uslug czlowieka ktory mienil sie prawnikiem
a ktory okazal sie niekompetentna osoba a ktorej bylem jedna z licznych ofiar.
Panstwo angielskie dopuszcza takie osoby na rynek bez weryfikacji-bedzie to jeden z punktow w moim pozwie do Miedzynarodowego Trybunalu w Strasburgu. Prosze zobaczyc forum.londynek.net i wpisac dr Jacek Krawczyk Talikowski a wtedy Panstwo wszystkiego sie dowiedza.
Dr Jacek Krawczyk jest to bardzo niebezpieczna osoba-obiecal mi,ze mnie wykonczy w UK(mam nagranie) i dzialania bezprawne w stosunku do mojej osoby wielokrotnie powtarzal tak,ze obawiam sie osobiscie o swoje bezpieczenstwo osobiste.
UK sama tworzy prawa ktorych nie przestrzega a sama niszczy szarego czlowieka i pozbawia go podstawowych praw np: automaticly unfair dissmisial(niesluszne zwolnienie z pracy,prawo do sprawiedliwego procesu, prawo do podstawowych informacji prawnych.
Jestem wdzieczny autorowi ze podjal ten trudny temat.
Jezeli ktos chcialby sie ze mna skontaktowac to:moj emaili technik888@gazeta.pl,
telefon 0044(0)7985284791 albo na facebook.
Pozdrawiam
Marian Lukasik
P.S.
Nie chce pozostawac anonimowy i dlatego tez loguje sie z wlasnego konta z facbooka.
Jezeli chodzi o dr Jacka Krawczyka to dawalem mu wielokrotnie szanse ale bez odzewu to On probowal mnie wielokrotnie zniszczyc a ja przeciez przez te sprawe zostalem bankrutem finansowym i zniszczylem sobie zdrowie.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.