Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Dorosłe Dzieci Rozwodników   moim zdaniem ten...

moim zdaniem ten przypadek jest nieuleczalny

Autor: miranda.hobbes 01.07.08, 00:15
głupota autorki wątku poraża, a brak empatii i uczuć przeraża!
widziałam jej wątki na innych forach, m.in. na macochach, gdzie najnormalniej w świecie pisze o tym, że pasierb przyniósł jej laurkę z okazji Dnia Matki, której ona "oczywiście" nie przyjęła, a pasierba pogoniła... kobieto, kim ty jesteś? potworem?
piszesz takie rzeczy, które w głowie się nie mieszczą, zwłaszcza, że sama masz dziecko, które któregoś pięknego dnia również może zostać DDRR, ciekawa jestem jak wówczas podeszłabyś do całej sytuacji
a jestem przekonana, że twój tok rozumowania nieco by się zmienił
piszesz o dzieciach z rozbitych rodzin, że są zdemoralizowane, egoistyczne, a ty jaka jesteś? bo póki co, jesteś pierwszą tak zdemoralizowaną i egoistyczną osobą, jaką miałam nieprzyjemność "poznać" na forum
po prostu brak mi słów na takiego pustaka jak ty
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.