Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Komputery   Tworzenie stron WWW   Stoklosa group

Stoklosa group

Autor: happymarco 07.11.11, 17:56
Witam,
Chciałem ostrzec wszystkich przed współpracą z tą firmą.
Znalazłem ofertę tej "firmy" na stronie typu groupon. Chciałem znalezc kogos na szybko - żeby dorobić jeden moduł do mojej strony i poprawić grafikę. Oferta była atrakcyjna.
Przeczytałem najpierw na temat firmy trochę niepochlebnych opinii, ale się nie zraziłem bo może to ktoś nieprzychylny prywatnie pisał. Niestety okazało się - nie piszę czego się domyślam, ale widzę - nie robi grafiki profesjonalnie - tworzy grafike na szablonie tworzenia stron :)) , do tego zupełnie nieumiejętnie. Podziękowałem za to więc i zaproponowałem,jednak stworzenie modułu pod joomle, dałem szansę. Jednak bez odpowiedzi. Zlecenie poprawy grafiki nie zostało dokonczone, w sumie nawet nie zostało zaczete, zaliczki nie odzyskałem. Mój błąd, że w ogóle ja wysłałem, ale ostrzegam innych.
Facet się ogłasza jako Stokłosa Group - Michał Stokłosa.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-107
(101-107)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.