Re: Pytanie dotyczące kosztów strony www
Dlatego wlasnie korzysta sie z uslug ludzi/firm, ktorym zalezy na kliencie, a nie na podpisaniu kontraktu...
Moi klienci maja moja firme na wyciagniecie reki. Bez wzgl na to, czy mamy swiatek czy piatek, zawsze do uslug i zawsze z indywidualnym podejsciem. Zdarzyl nam sie atak hakerski w pewien niedzielny poranek na jednej ze stron, ktora zbudowalismy. Postawilismy wszystkich na nogi i chwile pozniej wszystko smigalo jak nalezy. Z dzika satysfakcja pozbywam sie zawracaczy d*y, ktorym sie wydaje, ze za free osiagna wielki sukces, albo chcac wynegocjowac lepsza cene podaja mi jakies kretynskie przyklady z 'darmowymi pakietami'.
Fakt, ze nie zostalas (jako laik) poinformowana o prawdopodobienstwie utraty danych to dla mnie smiech na sali... Powinnas byla zasiegnac jezyka, zanim zdecydowalas sie skorzystac z firemki, ktora laduje klienta w bambuko. Ta, korzystajac z Twojej niewiedzy i kompletnego braku zainteresowania tematem zrobila swoje, w dodatku na Twoje zyczenie.
A co do 'laski jakiegos informatyka' to sorry, ale zacznij korzystac z dobrych informatykow tudziez webmasterow. No ale to kosztuje, a Ty masz wymagania i najlepiej, zeby bylo za darmo. Kocham takich klientow, naprawde... Na szczescie moja firme stac na to, by pokazywac im drzwi :)
A Ty nam tu o jaskiniowcach...