Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Komputery   Tworzenie stron WWW   Re: Pytanie dotyczące koszt...

Re: Pytanie dotyczące kosztów strony www

Autor: retropercepcje 23.11.10, 17:59
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Dlatego wlasnie korzysta sie z uslug ludzi/firm, ktorym zalezy na kliencie, a nie na podpisaniu kontraktu...

Moi klienci maja moja firme na wyciagniecie reki. Bez wzgl na to, czy mamy swiatek czy piatek, zawsze do uslug i zawsze z indywidualnym podejsciem. Zdarzyl nam sie atak hakerski w pewien niedzielny poranek na jednej ze stron, ktora zbudowalismy. Postawilismy wszystkich na nogi i chwile pozniej wszystko smigalo jak nalezy. Z dzika satysfakcja pozbywam sie zawracaczy d*y, ktorym sie wydaje, ze za free osiagna wielki sukces, albo chcac wynegocjowac lepsza cene podaja mi jakies kretynskie przyklady z 'darmowymi pakietami'.

Fakt, ze nie zostalas (jako laik) poinformowana o prawdopodobienstwie utraty danych to dla mnie smiech na sali... Powinnas byla zasiegnac jezyka, zanim zdecydowalas sie skorzystac z firemki, ktora laduje klienta w bambuko. Ta, korzystajac z Twojej niewiedzy i kompletnego braku zainteresowania tematem zrobila swoje, w dodatku na Twoje zyczenie.

A co do 'laski jakiegos informatyka' to sorry, ale zacznij korzystac z dobrych informatykow tudziez webmasterow. No ale to kosztuje, a Ty masz wymagania i najlepiej, zeby bylo za darmo. Kocham takich klientow, naprawde... Na szczescie moja firme stac na to, by pokazywac im drzwi :)
A Ty nam tu o jaskiniowcach...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.