Gazeta.pl   Forum   Zdrowie   Niepłodność   Re: Endometrioza odbytniczo-pochwowa 4 stopień

Re: Endometrioza odbytniczo-pochwowa 4 stopień

Autor: kateonly 06.11.10, 13:46
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witam!jestem osoba z endometrioza odbytniczo-pochwowa i mam stopien3/4.Nie moge zajsc przez to chorabe w ciaze,probuje z mezem od ponad 6 lat i nic.Jestem po laparoskopii i usunieto mi torbiela oraz zrosty.Narazie przyjmuje antykoncepcje w celu zlagodzenia bolow ktore wystepuja podczas zycia codziennego a o okresie nie wspomnesadW dalszym ciagu czeka mnie in vitro ktore moze cofnac przebieg endo ale nie mam duzych szans tylko 40%,wiec nie wiem czy sie podjac zabiegu gdyz to nie sa tez male koszty.dlatego pisze gdyz chcialabym spytac cie pezyrka-30 jak udalo ci sie zajsc w ciaze i czy urodzilas juz dziecko i wogle jakie operacje przeszlas i co ci tam zrobili.?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

ŻYJ ZDROWO:

Ból głowy bez tajemnic

To ważne, gdzie i jak cię boli. Na podstawie objawów można postawić wstępną diagnozę. Przyczyn jest wiele
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.