Gazeta.pl   Forum   Zdrowie   Niepłodność   Przed in vitro...

Przed in vitro...

Autor: coco7710 28.12.10, 12:18
Witam,
od 2lat staramy się z M i ciągle nic,badania wszystkie możliwe wszystko ok u męża jak i u mnie , kolejne hsg wszystko ok, mc temu laparoskopia...wynik endometrioza I stop decyzja lekarza nie czekac zacząć dzialania w kierunku in vitro...czekam na decyzje czy moze zacząć od inseminacji czy to strata czasu moj lek mial to skonsultować jeszcze ...sama nie wiem lekarz db nie naciagacz i doświadczony i mam pełne zaufanie...ale nie moge tego przetrawić...in vitro matko a wydawalo s ,ze jestesmy zdrowi a jestesmy stawiani przed takim rozwiazaniem...juz doszlismy do siebie jak najbardziej zrobimy wszystko jak trzeba i pójdziemy za in vitro ale czy musi to byc takie ciezkie..pierwsze dni po tych wieściach-diagnozie przepłakałam kilka dni...maz tylko pow ze remont lazienki poczeka a zaczniemy działać...Jak myslicie in vitro to za szybko moze sprobowac od inseminacji czy to tylko moj system obronny...czy tez miałyście takie rozterki kiedy przedstawiono Wam takie ,,ostateczne"rozwiązanie...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

ŻYJ ZDROWO:

Ból głowy bez tajemnic

To ważne, gdzie i jak cię boli. Na podstawie objawów można postawić wstępną diagnozę. Przyczyn jest wiele
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.