Gazeta.pl   Forum   Zdrowie   Niepłodność   Re: pomocy w ponie punkcja a bierze mnie przezięb

Re: pomocy w ponie punkcja a bierze mnie przezięb

Autor: miaslo 08.10.11, 12:44
Czyli dobrze pamietalam zestaw smile jak czytam posty, i od razu mam Skojarzenie, ze to już przechodzilam to czuje się taka naprawdę weteranka... Z jednej strony dobrze, bo mniej niewiadomych. Znam możliwe problemy i reakcje mojego organizmu, z drugiej strony czasmi brakuje mi takiego świeżego optymizmu i wiary, ze będzie dobrze. Te ponad 2 lata ostatnie z pięcioma próbami to jakby z 10 lat normalnego życia sad a połączeniu z faktem ze za chwile mam urodziny to czuje się naprawdę jak emerytka z bagażem...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

ŻYJ ZDROWO:

Ból głowy bez tajemnic

To ważne, gdzie i jak cię boli. Na podstawie objawów można postawić wstępną diagnozę. Przyczyn jest wiele
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.