Gazeta.pl   Forum   Zdrowie   Niepłodność   Re: endometrioza = in vitro???

Re: endometrioza = in vitro???

Autor: reee-nia 01.02.12, 22:02
NIE!!!!!! Endometrioza nie jest równoznaczna z in vitro. Owszem jak wspominam moją pierwszą wizytę u lekarza w klinice leczenia niepłodności, to również usłyszałam to samo: endo kończy się in vitro. Bzdura! Wprawdzie półtora roku przebeczałam i się załamywałam po każdej nieudanej próbie ale... w 18miesiącu starań udało sięsmile)) całkiem naturalnie, bez większych zabiegów, typu leżenie z pupą do góry. Ot tak się udało, jakby nigdy nicsmile))))) Teraz moje 13 miesięczne największe szczęście leży w łóżku i od 2 gdz śpi. Tak więc nie zadręczajcie się dziewczyny. Nie zawsze endo = in vitro. Mam endo II stopnia, usuwaną torbiel z jajnika, jeden jajowód trochę niedrożny. Głowa do góry trzeba wierzyć!!!!!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

ŻYJ ZDROWO:

Ból głowy bez tajemnic

To ważne, gdzie i jak cię boli. Na podstawie objawów można postawić wstępną diagnozę. Przyczyn jest wiele
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.