misia50 07.10.04, 23:40 czesc Dziewczyny, mam pytanie, do inseminacji, a dokladnie w celu pekniecia pecherzyka- lekarz przepisal mi pregnyl 5000j- czy nie jest za silny? Ile jednostek uzywacie wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorotawey1 Re: pregnyl - ile jednostek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 23:42 Witam!! Nie jest za silny.Zasadniczo lekarze przepisują po 5000j jak jest jeden pęcherzyk a 1000j jak jest ich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
misia50 Re: pregnyl - ile jednostek? 07.10.04, 23:51 ja wlasnie zmienilam lekarza- bo chyba chcial mnie naciagnac- zrobil pierwsza inseminacje dzien po peknieciu pecherzykow- a poza tym to chyba pecherzyki nie pekly. teraz tez mam obawy, bo nie zrobil mi badan na bakterie przed inseminacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra123 Re: pregnyl - ile jednostek? IP: 217.8.186.* 08.10.04, 08:31 Ja miałam do inseminacji podane 5000j. Pęcherzyków było 4 pełnowymiarowe i trochę drobnicy. s Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama