Re: przeciwciała tarczycowe (antyTG, antyTPO) Dodaj do ulubionych


dzieki za odpowiedz, czy nic innego nie podnosi poziomu atg?
po jakim czasie mozna zrobic jeszcze raz kontrolnie przeciwciala?

moje wyniki (z konca wrzesnia):
tsh 1.47 (norma 0.4-4.0)
ft3 3.81 (n 1.8-4.2)
ft4 1.43 (n 0.8-1.9)

pzdr Zuza
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Zadaj pytanie na Forum

Za darmo

Na każdy temat

Tysiącom użytkowników

Zapytaj

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.