Gazeta.pl   Forum   Turystyka   Polska   Turystyka w Polsce   Willa u Marty Tylicz

Willa u Marty Tylicz

Autor: sirgiej 31.08.11, 09:10
Chciałem Was przestrzec przed wyjazdem do miejscowości Tylicz na kwaterę WIlla u Marty. po wpisaniu ww nazwy do przeglądarki google pojawi się piękna strona willi na ktorej widac piekne pokoje z pieknymi lazienkami, ogrod super nap[rawde super wypas. Skusiliśmy się na wyjasd do Pani Marty zaznaczajac iż chcemy pokoj o standarcie widocznym na stronie. Ze strony Pani Marty nie było problemu załątwione i czekam na Państwa. Po dojechaniu na miejsce przeraziła mnie lokalizacja "Willi" z wjazdem nie bylo problemu gdyz brama (granicząca z drogą po której mkną szybko tiry) na oscież otwarta, dzieci bawiące się na parkingu. Wychodzimy z samochodu zmieżamy do wejscia i patrzymy i oczom nie wierzymy ogród a raczej ogródek. Plac zabaw szerokość moze 1,5 metra i dlugość 3 metry piaskownica metr na metr i psie odchosy na trawie. SZOK!!!! Odwracam się i patrze grill , puszki puste z piwa (mysle fajna libacja musiala odejsc ubieglej nocy ) i patrze i oczom nie wierze ołtarzyk Matki Boskiej przy grillu!!!!!! pytam gdzie ja jestem. Ale to nic. Wchodzimy dośrodka stołówka stoliki jeden na drugim, wchodzimy do pokoju a tu łóżko małżeńskie jak u mojej świętej pamioęci babci i jedno dla dziecka łóżeczko szpitalne!!!!!! takie biale z rurek. Ciemno w pokoju, ściany popękane stary kredens no i TV LCD no to to fajne. Pytam się gdzie lodówka i czajnik. Pani odpowiedziala ze nie ma problemu przyniesie. Patreze na ściany a tu 3 OBRAZY ŚWIĘTE. Jeden nad łózkiem ostatnia wieczerza, na przeciw łóżka duuuzy obraz czarnej Madonny . SZOK. Pytam się gdzie jest łazienka? Pani dała klucze i odpowiedziala ze na końcu korytarza ( a miala byc w pokoju) Wchodze patrze i szok, gdzie ta wanna ;lub prysznic co na zdjęciu?? Brodzik bez obudowy, ubikacja z zepsutą spłuczką a do tego brudna od moczu. FUUUUUUJJJ. Ludzie nie dajcie się zwieść zdjęciami i zapewnieniami Pani Marty!!! uciekaliśmy z tamtąd do KRYnicy w której spędziliśmy miło wakacje. Pani Marta oddala jako sumienna osoba tylko połowe zaliczki ale trudno byłem szcześliwy ze nie spedze tam wakacji. Jeśli ktoś mi nie wierzy to proponuje poczytać o Willi na forach Turystycznych!!!.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Polecamy:

Top 10 miast w Europie, które warto odwiedzić

Tam trzeba pojechać chociaż raz w życiu!

Najbardziej imprezowe rajskie wyspy świata

Wycieczki po nocnych klubach, imprezy na plaży do białego rana...

Top 10. Najseksowniejsze miasta świata

Miasta zmysłowe i pełne atrakcji, w których można przeżyć najgorętszą przygodę życia.

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.