Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dziecko   Rodzice   Dla starających się   wiara czyni cuda ...

wiara czyni cuda :)

Autor: kasia-rybka 06.12.11, 10:33

Jestem z Wami juz od 42 cykli.Przez te 3,5 roku walczyłam ,płakałam , żyłam nadzieja i złudzeniami.odlicząłam dni do kolejnych miesiączek i coraz bardziej traciłam nadzieję.Dwa lata temu trafiłam do nowego lekarza,wspaniałego człowieka ,który nie pozwolił mi stracic nadziei.Zaburzenia owulacji i prawdopodobnie niedrożne jajowody-w styczniu miałam miec laparoskopię-zaczełam nawet zrzucac zbedne kilogramy i przygotowywać się do zabiegu,Psychicznie nastawiłąm się na to ,że odpuszczam starania i ,że napewno uda sie po Nowym rokusmile
Dzisiaj w Mikołajki zrobiłam testsmile JESTEM W CIĄŻYsmileNie moge w to uwierzyć,radoś przeplata się ze strachem.Ale jedno Wam powiem ,warto wierzyć-warto walczyć-dziewczyny nie poddawajcie się choćby nie wiem co!!!Choćby wszystko i wszyscy mówili Wam że nie będziecie mieć dzieci-warto walczyć!!smileCzytałąm tyle wzruszających Waszych opowieści licząc na too,że kiedyś sama podziele sie z Wami moim szczęściemsmileI właśnie to robięsmileDziękuję Wam i trzymam za każda z WAs kciuki(teraz juz podwójnie)
Mamo,ale zjobiłaś bałagan! Karolcia,13.07.2006
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.