etna100 22.01.06, 09:00 Wlasnie zatestowalam i jest druga kreska, blada wiec nie jestem jeszcze pewna swojego szczescia, ale nabralam takiej nadziei, zaraz maz pojedzie szukac nastepnego testu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatta-a1 Re: jest druga kreska! 22.01.06, 09:43 gratuluję!!! ciekawe kiedy mnie spotka to szczęście???? Odpowiedz Link
evcia80 Re: jest druga kreska! 22.01.06, 09:52 Gratulacje!!! Mi się nie udało, ale może w następnym cyklu A Tobie życzę dużoo zdrowia, żadnych stresów i niezbyt dokuczliwych dolegliwości ciążowych (gdybym ja nie miała żadnych będąc w ciąży byłabym zawiedziona ) Dbaj o fasolkę i trzymaj się teraz cieplutko! Odpowiedz Link
kraplakowa Re: jest druga kreska! 22.01.06, 09:56 Gratuluję. Uważaj na siebie i trzymaj się cieplutko. Pozdrawiam. -- syganturka w remoncie Odpowiedz Link
aghatta1 Re: jest druga kreska! 22.01.06, 11:22 Gratulacje!!! jak juz zrobisz drugi test to koniecznie naskrob coś więcej!! No i fluidki przeslij, bo my tu ich barrrdzo potrzebujemy. Odpowiedz Link
aguska25 Re: jest druga kreska! 22.01.06, 12:22 Gratuluje pamietam jak dzis jak u mnie po roku staran tez zobaczylam 2 krechy !!! Tez myslalm ze moze sie okazac ze jednka nie jest to ciaza , a tu teraz biega 11 miesieczny chlopczyk , a my staramy sie o drugie ! Pozdrawiam -- agnieszka- Bartek(27.02.2005) Odpowiedz Link
etna100 Re: jest druga kreska! 22.01.06, 14:04 wielkie dzieki za gratulacje i zyczenia. Drugi test tez pokazl to co chcialam zobaczyc Bardzo jestem szczesliwa, bo balam sie problemow. Lewy jajnik nieczynny i klopoty z hormonami, ktorys z lekarzy twierdzil nawet, ze to niemozliwe zebym jajeczkowala. Ale sie zdziwi To tylko dowod, ze nawet jak nie wszystko ok, a lekarz kracze, to wcale nie znaczy, ze nie moze byc dobrze. U nas udalo sie za 4 razem. Mam nadzieje, ze nastepne 3 tyg przebiegna spokojnie, bo to podobno okres krytyczny. POzdrawiam i przesylam fluidki Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama