Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Homeopatia   Długotrwały katar u dziecka

Długotrwały katar u dziecka

Autor: agajan3 07.02.11, 19:30
Witam wszystkich,
homeopatię stosuję od kilku lat w postaci paru popularnych leków, teraz chciałabym poradzić się Was co mogę podać mojemu prawie 5 letniemu dziecku na katar, żółty katar który trwa już trzeci miesiąc. Przez ponad miesiąc ropiały mu od tego oczka.
Póki co stosujemy tylko euphorbium i wodę morską. Sporadycznie Otrivin przez kilka dni w czasie infekcji i dodatkowych objawów tj, kaszel.
Dziecko miało rtg zatok 9 m-cy temu - wynik : zatoki czołowe nie wykształcone, zgrubienia w zatokach szczękowych.
Teraz mamy skierowanie znowu na rtg i na wymaz z nosa.
Proszę Was o radę co warto spróbować - nie mam już siły do tego wstrętnego kataru. Dziecko idzie po długiej przerwie jutro do przedszkola, gdzie nie będzie miał porządnie wydmuchiwanego nosa i tak się boję, że znowu mu się pogorszy.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.