Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Homeopatia   Wszech obecne Pasożyty, -może homeopat...

Wszech obecne Pasożyty, -może homeopatycznie?

Autor: zbyszekdziopa 28.01.12, 11:00
Kilkadziesiąt lat temu, Pasożyty zagnieździły się w moim jestestwie - środowisku cielesnym, tak mi tłumaczono kiedyś w przeszłości powód moich niektórych dolegliwości
i kłopotów ze zdrowiem.
Ale teraz po latach czuję, że toczą one również moją duszę=świadomość nieustannie i bez opamiętania. Z wielką chęcią i przyjemnością chciałbym wymienić się z kimś na forum lub na priva podobnymi doświadczeniami w leczeniu i pokonywaniu tej bardzo ciężkiej i trudnej do wyleczenia przypadłości, a przy tym jest jeszcze ona dla mnie trochę wstydliwa, można by rzec, że nie nadająca się specjalnie do publikacji. Ale jeśli ktoś się odważy, to ja chętnie pójdę jego śladem i to bez najmniejszego wahania.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.