Jakiś czas temu na którejś z homeopatycznych stron internetowych poświęconych homeopatii czytałem o łączenie tych terapii z homeopatyczną terapią, ale dzisiaj już dokładnie nie pamiętam która to strona. Pamiętam tylko tyle, że takie leczenie jest możliwe i często skuteczne, i chyba dosyć rozpowszechnione oraz stosowane na szeroką skalę w kraju skąd ta strona pochodzi. Ale też nie jestem pewien do końca, czy tylko w tym jednym kraju takie leczenie jest rozpowszechnione?
Jeśli ktoś coś więcej wie na tamat tych metod, - "z czym się w ogóle to je" i czy ma jakieś swoje doświadczenia w takim leczenie-łączeniu tych metod z homeopatyczną, to byłbym bardzo wdzięczny za ich przybliżenie, bo głód wiedzy homeopatycznej i nie tylko jest u mnie przeogromy, i sądzę, że nie tylko u mnie :-)
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.