Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Homeopatia   prośba o wyjaśnienie - zależność od le...

prośba o wyjaśnienie - zależność od leku ?

Autor: florentyna33 08.02.12, 13:45
dopiero od września stosuję homeopatię u siebie i dziecka, lek dla każdej był dobrany po długim wywaidzie itd, w pewnym momencie uległ zmianie ze względu na nowe okoliczności, ktore się pojawiły, ale nie o to mi chodzi, bierzemy obie roztwór z wody dwa razy dziennie, jesli coś się dzieje to częściej, ale miałyśmy dojśc do brania co drugi dzień a potem do raz w tygodniu. Niestety problem pojawia się zaraz po jednodniowej lub dwudniowej przerwie w barniu leku, ja ostatnio próbowąłam u siebie zrobić przerwę dwudniową i teraz juz walczę z przeziebieniem, jak wracam do leku jest ok. Zastanawiam się czemu tak się dzieje, dla mnie to wyglada jak zaleznośc od leku, homeopata twierdzi że jesli tak sprawy wygladają to na razie za wcześnie na robienie przerw, nie wiem już co mysleć, może ktoś bardziej zorientowany spróbuje mi to wyjasnić. Mówiąc szczerze to mnie to lekko zawsze zaskakuje i... przeraża.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.