Witam, córka 3l bierze cine i aviaire 1x w tyg, do tego codziennie lymphomyost i magnesia carbonica. Jestem pod wrażeniem, że odkąd zaczęła kurację nie miała poważniejszych infekcji (a to już minął ponad miesiąc) Jednak 2 dni temu trochę bolało ja ucho, bez gorączki, dałam nurofen, pół fiolki oscillo i akurat przypadal ten dzień na aviaire więc też dostała w nocy. Obudziła się bez bólu ale do przedszkola jej nie posłałam i dzisiaj też została w domu. Ma żółty katar i mokry kaszel ale nie cały czas i ogólnie czuje się dobrze. Homeo zalecał na bolące ucho capsicum annum ale nie mogłam nigdzie kupić wiec nie mam. Przed chwilą się znowu łapała za ucho - czy mogę podać jej to aviaire częściej niż wypada ze schematu? I jeżeli tak, i podam dzisiaj to jutro też jej podać profilaktycznie? A jeżeli nie aviaire to co? Dzieki!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.