Gazeta.pl   Forum   Auto-Moto   Auto-Moto   cargroupon.pl - oszuści ?

cargroupon.pl - oszuści ?

Autor: pawcioo26 16.08.11, 22:25
Witam, czy miał ktoś z nimi do czynienia tzn. car groupon ? Zainteresowała mnie ich reklama, jednak po wejściu na stronę okazało się, że muszę podać swoje dane osobowe. A tam nawet nie jest określone kto jest administratorem danych osobowych. Nie ma regulaminu - jednym słowem dane mogą być zapisywane nie wiadomo gdzie i sprzedawane każdemu. Czy powinienem dowiedzieć się w GIODO ?? Bo zgodnie z prawem, powinienem mieć wgląd do tego u nich... Fajna inicjatywa, ale od razu w reklamie rabaty rzędu 70% wydawały mi się nierealne... :/
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.