Gazeta.pl   Forum   Auto-Moto   Auto-Moto   Toyota Auris, Mazda 3, Mazda 2 czy Suzuki SX4

Toyota Auris, Mazda 3, Mazda 2 czy Suzuki SX4

Autor: lenova76 08.02.12, 10:56
Witam, planuję zmianę auta. Jeżdżę Corollą i jestem zachwycona (8 lat nic! serwis super). W grę wchodzą wymienione japończyki. Chodzi mi o to, aby auto było nie za długie (mały garaż!), niedużo paliło, dobry serwis i trzymało cenę.
W sumie najbardziej skłaniam się do Auris - kopia mojego obecnego auta, ale jak jest dobrze to po co zmieniać.
Suzuki SX4 podoba mi się, ale w grę wchodzi z napędem na dwa koła (cena i mniej pali), ale to jest klasa niżej B a nie C...
Mazda 3 bardzo mi się podoba, ale jest kilka tysięcy droża od Auris i dłuższa, a mam mały garaż i problem z parkowaniem. Poza tym nie wiem jak serwis, marka w sumie mniej popularna niż Toyota, nie wiem jak cena odsprzedaży po 6-8 latach.
Mazda 2? Mniejsza niż Mazda 3, ale to chyba jednak małe auto klasy B.
Plizz help:)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.