Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dziecko   Oszczędzamy   Dobre oferty tv

Dobre oferty tv

Autor: nodah 25.01.12, 20:33
Do tej pory korzystałam z Cyfry +. Niedawno skończyła mi się jakaś promocja, której nijak nie mogę sobie przypomnieć, ale nie chce mi się już tego dochodzić. Czas i zdrowie psychiczne również trzeba oszczędzać wink))
Chociaż nie jest to łatwe, kiedy na fakturze za samą tv widzi się 215 zł...

Wypowiedziałam już umowę, ale niestety muszę jeszcze odpokutować 3 miesiące okresu wypowiedzenia. Po tym czasie chcę się zdecydować na dostawcę dla mnie optymalnego - a więc takiego, który zapewni przede wszystkim dobrą cenę za dobrą jakość i obsługę.

W domu są dzieci w wieku szkolnym, więc interesują nas programy edukacyjne i filmowe. Niekoniecznie HD. Kilka odbiorników w mieszkaniu też byłoby plusem.
Wiem że N ma teraz ciekawą cenowo ofertę z multiroomem, ale to promocja, a każda promocja kiedyś się kończy. Na uniwersalny cennik na ich stronie nie mogę wejść.
Nie dam się wkręcić w promocje.

Internet mamy w tej chwili UPC na 4 komputery w domu, w tym 2 wi-fi. Telefon mnie nie interesuje.

Nie jestem dobra w "tych" sprawach, w porównaniach, w technologiach...
Możecie mi pomóc w wyborze dostawcy, który nie zedrze ze mnie skóry?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.