tylko w euro
wrocilam kilka dni temu, kiedy wyszlam pierwszy raz na miasto bylam w szoku, z kazda chwila ,moje zdumienie roslo, smieci i smrod...wieczorem milion ludzi i muzyka do 1 w nocy, zebracy z malymi dziecmi...koszmar, ale jak powiedziala nam rezydentka to jest specyficzne miejsce i kilmat i ,,przywykniemy,, musze przyznac racje :) przywyklam.
nie wiem jak inni ale caly nasz turnus chorowal, szpital, kroplowki,miejscowy lekarz powiedzial ze my powinnismy jechac tam dopiero we wrzesniu, lub jesli juz jestesmy to wychodzic po 16 :)
na miescie nie polecano nam jedzenia, kapieli na malej plazy rowniez. pozostaly plaze kamieniste a raczej skaliste, gdzie widok piekny ale warunki trudne jesli tak jak ja nie potrafi sie dobrze plywac.duzym plusem jest to ze dla nas jest tam tanio. drugi raz nie pojechalabym.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.