Gazeta.pl   Forum   Społeczeństwo   2012   rząd GW i TVN preparują rozmowę Jarosława z Lechem

rząd GW i TVN preparują rozmowę Jarosława z Lechem

Autor: oszolom-z-radia-maryja 26.09.11, 08:38
kiedy to będzie już gotowe to tuż przed ciszą wyborcza ma to być przez PO zaprezentowane w mediach co ma być ciosem w Jarosława Kaczyńskiego!!
www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/w_taki_sposob_beda_chcieli_uderzyc_w_kaczynskiego___15658
- Jak widać michnikowy salon powaznie się obawia przegranej i zrobi wszystko by temu zapobiec. Sygnały o tym płynęły już wczewniej od Palikota czy Wałesy. Komisja Millera niczego takiego nie ustaliła. Mam nadziejęże tym razem naród nie da sie na to nabrać. Ale to pokazuje tylko jak nikczemne sa tzw polskie ielity skupione wokół Michnika. Są gotowi na wszystko. Czy to jest prawda? testem na to będzie m.in to jak długo ten wątek będzie się na tym forum utrzymywał. Albo będą mnie osmieszać albo dostanę banę. Kilku anonimowych polityków PO o tym mi tez doniosło..
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.