Gazeta.pl   Forum   Turystyka   Świat: Europa   Hiszpania   Czy na Majorce jest jak na Gran ...

Czy na Majorce jest jak na Gran Canarii

Autor: mario.79 26.01.12, 21:30
Chciałbym wybrać się na tydzień w sierpniu na wakacje. Rozważam wyspy greckie Korfu lub Zakhyntos ale korci mnie też Majorka (przewaga, że mówią po hiszpańsku a ponieważ uczę się włoskiego i lubię klimat południowoeuroejski to będzie coś podobnego do Włoch). I moje pytanie czy jest podobnie jak na Gran Canarii ? Byłem w listopadzie w Playa del Ingles i było fajnie ale nie całkiem bo brakowało mi klimatu Hiszpanii. Czy na Majorce też są takie zony hotelowe czy można znaleźć wąskie uliczki, kafejki, starówki itp coś na kształt Cefalu na Sycylii, Tossa de Mar na Costa Brava lub Rethymnon ew. Chania na Krecie. Chciałbym poplażować ale też coś zobaczyć, pozwiedzać.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Polecamy:

Top 10 miast w Europie, które warto odwiedzić

Tam trzeba pojechać chociaż raz w życiu!

Najbardziej imprezowe rajskie wyspy świata

Wycieczki po nocnych klubach, imprezy na plaży do białego rana...

Top 10. Najseksowniejsze miasta świata

Miasta zmysłowe i pełne atrakcji, w których można przeżyć najgorętszą przygodę życia.

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.