Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Auto-Moto   Motocykl i dziewczyna   Chyba nie umiem czytać ze...

Chyba nie umiem czytać ze zrozumieniem :)

Autor: porzeczka00 30.01.12, 12:04
Muszę napisać bo inaczej się udusze big_grin, czytam to wszystko i naprawdę nie rozumiem. Większość zauważyła że forum powoli zmiera, tzn. brakuje nowych osób a "stare" znikają lub pisza bardzo mało. Podnieśliśmy wątek o zmianie miejsca forum, być może zmianie szaty graficznej, poprostu zapachniało nowością smile i według mnie coś się ruszyło. I nagle widzę wpisy o mniej więcej znaczeniu pt; " mi pasuje tak jak jest " , no kurcze nic nie rozumiem. Przecież forum to My a nie Ja, "mi też pasuje" jak będe pisać tylko za siebie bo ja tu już jestem zadomowiona, bo mam znajomych w realu, bo mogę kontaktować się z nimi poza forum itd. ale widze co się dzieje z forum i chciałabym to zmienić. To forum dało mi możliwośc kontaktu z osobami o podobnej pasji co ja, to forum pozwala jeździć na BZ i spotkania więc niech żyje jak najdłużej smile. Niech nowe osoby przychodzą, niech będzie nas więcej bo wiadomo że życie "wykrusza" część w miarę upływu czasu. Skoro zauważyliśmy że nowi raczej nie przychodzą to pewnie jak zostawimy tak jak jest, to nic się nie zmieni. Może warto spróbować czegoś nowego, może jak zmienimy miejsce, wygląd, dla nas to też będzie coś nowego to cos się ruszy a raczej napewno nas nie ubędzie z tego grona co jest, więc wiele nie ryzykujemy. Niezły serwer i domena to koszta około 200 zł rocznie, co daje nawet przy 20 osobach 10 zł na rok, czy to tak wiele? No dobrze już się nie dusze więc mogę przestać bazgrolić smile.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.