Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Auto-Moto   Motocykl i dziewczyna   naklejki dotyczące 2oo

naklejki dotyczące 2oo

Autor: zaciszanka30 07.02.12, 10:55
Na samochodach czy innych pojazdach można spotkać różne wersje " Patrz w lusterka, motocykliści są wszędzie" czy "Wszyscy się zmieścimy".....
... "spotkałam" jednak taką, której treść, żeby nic nie przeoczyć zapisałam w telefonie " Patrz w lusterka, bo ci wpadnie motocyklisty nerka" .... W pierwszej chwili trafił mnie szlag, ale niestety nie dane mi było zagadać z kierowcą auta co miał na myśli umieszczając taką naklejkę na swoich 4oo ( zniknął w ruchu ulicznym ) .... potem się zaczęłam zastanawiać czy to może bardziej obrazowe stwierdzenie nie przemówi do większej uwagi innych użytkowników drogi... a co Wy myślicie ?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.