Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dziecko   ABORCJA   nie wiem co zrobic

nie wiem co zrobic

Autor: myjasiek 13.12.11, 20:00
Witam, pisze tutaj ponieważ nie wiem co zrobic i licze na pomoc, a przynajmniej na trzezwie ocenienie mojej sytuaji.Mam 23lata. Jestem w ciazy z mezczyzna z ktorym nie jestem juz w zwiazku( bylismy razem 9miesiecy)rozstalismy sie z zaraz potem okazalo sie iz jestem w ciazy, on ma juz jedno dziecko z inna kobieta. Nie wie on o fakcie, ze jestem w ciazy i wiem, ze nie zareagowal by na ten fakt pozywytnie, nie jest to ani troche odpowiedzialny czlowiek. Nie jestem w dobrej sytuacji materialnej a na dziecko nie jestem gotowa, zastanawiam sie nad aborcja, tylko z drugiej strony wiem,ze bede kiedys tego zalowac. Nie wiem , nie mam pojecia czy urodzic to dziecko. Jesli tak bede wychodzywac je sama i jaki dam mu start... Zostane ja sama, dziecko i jego ojciec, kory najprawdopodobniej nie zainteresuje sie jego losem.Czy ktos z Was byl w takiej sytuacji? Jak myslicie co jest najlepszym wyjesciem? sad
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.