Gazeta.pl   Forum   Społeczeństwo   Psychologia   jak odbudować zaufanie w specyficznym związk...

jak odbudować zaufanie w specyficznym związku

Autor: ali1111 08.02.12, 03:56
witam
Mój historia przedstawia się następująco: Będąc w zwiazku z kobieta(2 lata)zakochałem sie w drugiej kobiecie która również miala faceta(byli parą 14 lat),spotykalismy sie majac romans przez 6 miesiecy,uczucie sie rozwinelo i zakochalismy sie bardzo w sobie i postanowilismy odejsc od naszych obecnych partnerów aby byc oficjalnie ze soba. Gdy juz sie zeszlismy wszystko zaczelo sie walic,zamieszkalismy razem i mieszkamy obecnie,ale wszystko idzie jak pod góre...ale najwiekszy problem pojawił sie kiedy poprosiłem ją po 3 tyg.po rozstaniu ze swoim ex aby zadzwonila do swojego ex faceta po to aby zabrał resztę swoich rzeczy z jej mieszkania,kiedy to nastapiło moja dziewczyna po rozmowie tel.rozpłakała sie i miała doła i zaczeły sie tworzyć dylematy,czy chce byc ze mna czy jednak wrócic do niego,mówiła mi zebym sobie nic nie obiecywał ze bedziemy razem itd.itp. poczułem sie bardzo niepewnie wtedy i po 5 dniach zadzwoniłem do swojej ex dziewczyny żeby zapytać co u niej slychac i jak sobie radzi,zapytałem również czy nie chciala by abysmy sie ponownie zeszli i nie powiedziałem o tym fakcie mojej obecnej dziewczynie,okłamałem ja mówiąc ze sie z nia nie kontaktowałęm i nie pisałem,krótko mówiąc prawda wyszła na jaw bo moja ex po tej rozmowie wysłala mi zaproszenie na facebooka i moja dziewczyna obecna zaczeła cos podejrzewac a dodam ze jest bardzo zazdrosna o mnie i w tej chwili nasze relacje strasznie sie pogorszyly,bo ona powiedziala ze juz mi nie ufa bo ja oklamałem tym co zrobiłem i to nawet mozna porównac do zdrady.Zalezy mi na niej i staram sie odbudowac to zaufanie ale ona caly czas wypomina mi ta sytuacje ze skontaktowałem sie ze swoja ex dziewczyna chcąc do niej wrócic i ja to boli,wiec jak i co mam robić dalej zeby odbudowac to nadszarpniete zaufanie....prosze o pomoc
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.